Cautare

13289 de rezultate pentru "accidend bucuresti p ta chibrit 8 iunie" (7.51 secunde)
Incepand cu data de 26 iunie 2009, operatorii economici indiferent de forma de organizare si forma de proprietate, au obligatia sa intocmeasca si sa depuna raportari contabile la 30 iunie 2009 la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice, pana cel tarziu la data de 14 august 2009, a declarat Bogdan Hutuca, directorul coordonator al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Constanta.
Fiscul doljean a inregistrat cereri de rambursari de TVA in iunie mai mici decat in lunile anterioare din 2009. ... Cererile de rambursari ale taxei pe valoarea adaugata (TVA) in Dolj s-au diminuat considerabil in iunie 2009 fata de lunile anterioare, a anuntat Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj.
Potrivit ultimului studiu al Bancii Nationale a Romaniei (BNR) cu privire la comportamentul financiar al populatiei si agentilor economici in profil teritorial, in luna iunie a acestui an, in paralel cu diminuarea restantelor doljenilor catre banci, volumul creditelor contractate a scazut.
Masura ar urma sa intre in vigoare la 1 iunie, adica incepand de saptamana viitoare, data de la care toate castigurile de pe Bursa se vor impozita cu 16% indiferent de perioada de detinere.
Botosanenii nu au mai putut tine pasul cu nivelul ratelor la creditele contractate, luna iunie fiind un dezastru din acest punct de vedere. ... La creditele in valuta restantele au crescut cu 13,46%, de la 36,4 milioane lei in mai la 41,3 milioane lei in iunie.
Deficitul comercial al Romaniei a crescut in iunie cu 18,2% fata de luna similara din 2009, la 889,5 milioane euro (3,75 miliarde lei), potrivit Institutului National de Statistica (INS).
Gratuitul Adevarul de seara isi inceteaza aparitia ca ziar de sine statator de la 1 iunie. Potrivit informatiilor paginademedia.ro, sefii redactiilor locale au fost deja informati de decizia conducerii grupului Adevarul Holding de a renunta la Adevarul de seara de la 1 iunie.
Dupa 20 de ani in care marea frica a romanilor a fost inflatia, cu majorarile de preturi pe care le aduce, evolutiile din luna iunie au surprins pe toata lumea.
Daca ar fi ziua ta de 1 iunie ce ai face? ... Nu mi-ar placea sa fie ziua mea de 1 iunie pentru ca vreau sa am doua zile: ... Daca acum ai avea 5 ani ce ai face de 1 iunie?
aparitii in ultimul an (17 iunie 2010-16 iunie 2011) 1 Petrom 221 2 Rompetrol 155 3 BCR 154 4 Orange 114 5 Unicredit 106 6 Raiffeisen 101 7 Vodafone 71 8 BRD 59 9 Romtelecom 51 10 Unilever 49 Metodologia folosita, in cateva cuvinte:
De ce Guvernul NU POATE "REINTREGI" salariile bugetarilor DECAT DACA INCALCA LEGEA La mai putin de o saptamana dupa ce presedintele Traian Basescu a cerut, in Parlament, "reintregirea" salariilor bugetarilor, coalitia de guvernamant a anuntat majorarea acestora incepand cu luna iunie.
Mai precis, - si dati-mi voie sa-l citez pe Ministrul de resort - "elementele vizau probleme sistemice existente in domeniu, vizau atat chestiuni ce tineau de durata prea scurta a anunturilor de achizitie, mergeau chiar spre chestiuni legate de pregatirea, intr-un fel sau altul, orientarea caietelor de sarcini spre o companie sau spre alta si, in general, de o functionare necorespunzatoare a intregului sistem." Trebuie sa reamintim in acest context faptul ca pe 20 iunie 2011 Comisia Europeana a anuntat suspendarea temporara a platilor in valoare de 800 milioane euro in cadrul Programului Operational Regional gestionat de AM POR, institutie din subordinea Ministerului Dezvoltarii.
24-27 Mai - CORA Lujerului 31 Mai - 3 Iunie - CORA Cluj 14 Iunie - 17 Iunie - CORA Arad 28 Iunie - 01 Iulie - CORA Constanta Puratos Group este un concern international cu sediul in Groot-Bijgaarden (Bruxelles) care produce materie prima pentru industria de morarit, panificatie, patiserie si ciocolaterie.
• Speram ca in iunie si transporturile si cresterea competitivitatii sa fie deblocate. ... • Pe primul trimestru avem la incasari o crestere importanta la TVA, la accize, dar o scadere importanta de aproape 8% la impozitul pe profit, pentru ca avem un fenomen al intrarilor in insolventa.
Programul Cupei Mondiale din Brazilia intre 28 iunie si 3 iulie 2014: meciurile din optimi, sferturi de finala, semifinale, finala mica si FINALA • OPTIMILE DE FINALA Sambata 28 iunie:
Google si-a schimbat astazi logo-ul pentru a sarbatori solstitiul de vara 2013 SOLSTITIUL DE VARA 2013, 21 iunie, este sarbatorita de Google printr-un Doodle interactiv. ... SOLSTITIUL DE VARA 2013, 21 iunie, reprezinta prima zi de vara in emisfera nordica, fiind totodata si cea mai lunga zi din an.
Arhitectul spaniol ANTONI GAUDI, pe numele lui complet Antoni Placid Gaudi i Cornet, s-a nascut pe 25 iunie 1852 la Riudoms, sat situat la 4 km de Reus, provincia Tarragona (Catalonia).
Scutaru Cristina) Google marcheaza solstitiul de vara printr-un Doodle special ales pentru vineri, 21 iunie 2019. ... In emisfera nordica, solstitiul de vara este datat in jurul zilei de 21 iunie; ... La inceput, serbarea coincidea cu data solstitiului, adica 21 iunie.
Denumita popular si Sanpetru, ziua de 29 iunie marcheaza mijlocul verii agrare si sfarsitul celei de-a doua perioade importante de post dintre cele patru de peste an.
"Asgard", noua piesa Phoenix, pe muzica lui Nicu Covaci si versurile lui Paul Jellis, va putea fi ascultata de fani, live, pe 13 Iunie, in clubul Republic, din Centrul Vechi al Capitalei, pana atunci, admiratorii legendarei trupe avand ocazia sa urmareasca acest clip la youtube.com/watch?v=E639KlfQo48 Interpretare Phoenix 2014:
google-analytics.com